0

Fem-stjernes rammemadrass

De fleste forbinder gjerne en rammemadrass som en litt enklere, rimelig alternativ for et gjesterom, eller en rimelig løsning for soverommet. Men da tar de skammelig feil. Rammemadrass kan være så langt mer enn det. Man får i dag rammemadrasser med en kvalitet som matcher eller overgår sengetyper som er kjent for å være av meget høy kvalitet.

Venus er en slik rammemadrass. Når de produserte Venus, sparte de ikke på konfekten. De har utstyrt denne madrassen med dobbelfjæring og hele 7 komfortsoner. For dem som ikke er helt familiær med ordet «komfortsoner» så er det en beskrivelse over hvor mange soner madrassen er delt inn i. Dess flere soner fjærene i en madrass er delt inn i, dess mindre blir du påvirket av bevegelser i sengen som ikke kommer fra deg selv. Dess flere soner, dess bedre. Rammemadrassen har som tidligere nevnt også et dobbelt lag av moderne pocketfjærer som sammen med de 7 komfortsonene løfter sengen opp i en klasse for seg.

Selve rammen er en tykk treramme av massivt svensk furutre. Trerammen har en høyde på 20 centimeter, noe som fullfører sengens solide design, ifølge produsenten selv.

Toppen av kransekaken er overmadrassen. Overmadrassen til Venus har en tykk kjerne på seks centimeter, og er både komfortabel og slitesterk. Når du ligger i Venus, vil du oppleve at overmadrassen yter en omfattende og behagelig støtte. Du kan velge mellom Celcius Lux og Latex Lux hvor nettbutikken bedrenaetter sterkt anbefaler den sistnevnte.

Om det er overmadrassen, komforten eller helhetsinntrykket som gjør at hele 123 kunder gir en god tilbakemelding på dette produktet sier anbefalingene lite om, men det er bemerkelsesverdig at ingen av de 123 kundene gir dårligere karakter enn tre stjerner, hvor hele 96 stykker av dem, i skrivende stund, gir full pott (5) på stjernedrysset, og sover meget godt i dem.

Du kan både lese og vurdere selv på nettsiden bedrenaetter.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *