0

Hva bør du se etter i en kontinentalseng?

En kontinentalseng kan være det som skal til for at du endelig skal få en god natts søvn. Er du redd for at det skal bli alt for dyrt, kan vi berolige med at kjøper man riktig seng, så har man den i mange, mange år. Kontinentalseng er en robust seng som kan tilpasses ethvert behov, enten man har kroniske smerter eller bare er urolig på natten. Man kan godt si at kontinentalsengen er husets viktigste møbel, da god søvn har så mye å si for livet ellers.

Det er lett å se at mange sliter med å finne riktig seng, og det kan bli et stort konfliktområde også senere i samlivet. Men velger man kontinentalseng, så har man en virkelig eksklusiv seng med skyhøy kvalitet. Et sted å starte, er på Bedre Netter, en nettbutikk med alt til soverommets seng. Les videre for mer informasjon om kontinentalsenger.

Rommets utforming

En kontinentalseng har mål fra 140X200 og oppover til 210X210. Dette er en seng som består av et fundament, ofte en ramme, og deretter en tykk madrass og en overmadrass. Med denne løsningen får man en seng som veier en del, men som er holdbar i mange år. Så passer sengen i rommet? Kanskje skal dere renovere hele etasjen, og da er det godt å starte med blanke ark. Sørg for god plass til en stor kontinentalseng som kan romme store drømmer.

Et eksempel – Haven Original

Haven Original er en kontinentalseng på 160X200cm. Den er utviklet av danske designere, og er en Premium-seng. Den er lab-testet senest i desember, for fire punkter, holdbarhet, overmadrass, ergonomi og ventilasjon. Den har en rammemadrass av pocketfjær, som gir ekstra støtte hele natten. Fjærene er plassert i en ramme av furu og er Svanemerket med 7 bedreTM komfortsoner. Øverst er plassert en vaskbar overmadrass med slitesterk materiale.

Seng for årene med god søvn

Man skjønner fort at en kontinentalseng kan være en seng for mange år med bedre søvn. Noe man kanskje ikke har opplevd på mange år, og man trodde ikke var mulig. Det er alltid kjekt å oppgradere når man pusser opp. Det er en flott anledning til å kjøpe en seng også. Over 9000 kunder har sendt tilbakemeldinger om at de er fornøyde med Bedre Netter. Det er ganske unikt, med tanke på at det er et produkt som mange har en mening om. At god søvn og bedre netter er viktig, ser man av tilbakemeldingene til Bedre Netter nettbutikken.

Gode vilkår og betingelser når du handler på nett

Netthandel er utvilsomt kommet for å bli. Det passer utmerket i disse pandemitider også, da man som regel må holde seg langt unna kjøpesentrene. Bedre Netter sørger for at kundene kan prøve sengene selv, med opp til 100 dagers utmerket søvn. Men det er ikke alt:

  • 30 dagers rentefri handel
  • Prisgaranti for lavest pris
  • Fri frakt på døra
  • Utmerket kundeservice

Synes du en kontinentalseng er for dyrt, så kan de hjelpe deg med finansiering fra Santander. Dette gir deg bedre oversikt og faste lave månedsbetalinger.