0

Derfor kan det være smart å bestille noen ekstra navnelapper allerede i dag

Det er enkelt og greit å kjøpe navnelapper på nett, og vanligvis har du navnelappene i postkassen etter få dager. Samtidig er det upraktisk å gå tom for navnelapper akkurat når du har kjøpt fra woomultistore nettbutikken et helt sett med nye klær til for eksempel vår- eller høstsesongen. Det er bare en av grunnene til at du bør ha et lite lager med navnelapper hjemme.

Bestill i tide – og få personlige navnelapper

Når du bestiller navnelapper her, er det mulig å tilpasse navnemerkene med alt fra forskjellige farger og typesnitt, til bilder og symboler. Det er helt enkelt slik at moderne navnelapper er mye mer forseggjorte enn de klassiske enkle strykemerkene i bare sort og hvitt.

Når du har god tid på deg, er det mulig å bruke litt tid på bestillingen – og finne akkurat det designet som er perfekt for deg. Det kan for eksempel være smart å inkludere et bilde av barnet ditt hvis hensikten er at barnet skal kunne finne tøyet sitt selv.

Bare etternavn og telefon, eller fullt navn og bilde?

Det er mulig å inkludere mange forskjellige elementer på et moderne navnemerke, og det betyr også at det er plass til mer enn bare navn og telefonnummer. Det finnes selvfølgelig ingen fasitsvar, men de forskjellige kombinasjonene har sine egne fordeler:

  • Bare fornavn og et bilde gjør det enkelt å lese navnemerket, og det kan forenkle sortering og gjenfinning av klær.
  • Etternavn og telefonnummer legger til rette for at navnemerket kan benyttes på tøyet til flere søsken og familiemedlemmer, samtidig som telefonnummer kan være en ekstra sikkerhet hvis plagget (eller barnet) blir borte.
  • Fornavn og etternavn er selvfølgelig også en mulighet, og kan være ekstra praktisk hvis det for eksempel er flere med samme navn i barnehagen.

Så ta en titt på hvor mange navnelapper du har igjen – og bestill før du går tom.