0

Legg til rette for godt renhold og et hygienisk og ryddig bad

Hvis du skal pusse opp badet er det ikke bare viktig å tenke på at badet blir pent og moderne, med flotte baderomsmøbler. I tillegg vil dine valg i forhold til baderomsinnredning også legge rammene for hvordan badet skal vaskes i hele sin levetid.

Det er selvfølgelig en grunn til at de aller fleste bademøbler har glatte overflater i keramikk, stein eller andre syntetiske materialer. Ledende aktører som Dansani badrum kan tilby disse møblene og materialene i ubegrensede variasjoner.

Smart oppbevaring som lar deg holde servanten ryddig

Et av de mest kritiske områdene på badet er servanten. Det er selvfølgelig her vi vasker hendene etter toalettbesøk, men i tillegg står ofte både tannbørster og sminke fremme på servanten. Spesielt sminke er faktisk en relativt ukjent faktor, der bakterier lett kan oppleve gunstige forhold.

Det er derfor viktig å legge til rette for at servanten enkelt kan ryddes, slik at det er mulig å vaske hele overflaten jevnlig. Det handler om både å ha oppbevaring i skap og skuffer, men i tillegg også gjerne egne løsninger for tannbørster og lignende som må stå fremme.

Eget vaskerom eller vask og tørk på badet?

Det er selvfølgelig langt fra alle som har plass til et eget vaskerom i boligen, og da er det smart med vaskemaskin og eventuell tørketrommel direkte på badet. Samtidig kan det å skille ut rengjøring av klær på et eget rom gjøre det enklere å holde det rent og ryddig på badet.

Drømmen for mange er kanskje en løsning med en egen luke på badet, der du kan kvitte deg med klær som faller rett ned i kurven på vaskerommet. Likevel er selvfølgelig enklere løsninger som en vanlig skittentøyskurv mer enn godt nok. Et tips kan være å kjøpe en med flere rom, slik at det er mulig å sortere allerede på badet.