0

Hva du bør ta deg råd til i livet

Det å spare penger er en undervurdert egenskap, og det er kanskje spesielt merkbart hos de yngre. De ser på fremtidens bekymringer og problemer som noen andres, og lever mye i nuet. Det er til en viss grad beundringsverdig, men det er altså noe som kan hindre deg fremover om du ikke har litt ekstra på bok. Hva om du plutselig oppdager en ferie til det stedet du alltid har hatt lyst til å dra, bare for å oppdage at du ikke har penger nok?

Det er ikke akkurat optimalt, og selv om du kan søke om et forbrukslån via Nanofinans så er det alltids best med egne penger. Om du dog skulle velge å se hva du potensielt kan få via långivere hos Nanofinans kan et tilbud se slik ut: Den nominelle renten er fra 6,39% og opp til 21,95% mens den effektive renten er fra 6,81% til 24,4%. Ønsker du for eksempel å låne et litt større beløp, kan du låne 150 000 kroner, over 10 år, med en effektiv rente på 13,2%. Kostnadene på dette lånet vil være på 112 573 kroner, og det totale tilbakebetalingsbeløp vil lyde på 262 573 kroner.

Du ser klart og tydelig hva som forventes. Og med tanke på hvor kort livet plutselig kan bli så er det visse ting man bør ta seg råd til. Penger er noe flytende, men minner er noe man skaper for livet, spesielt om du gjør det sammen med noen du er glad i. Slike ting må jo den enkelte veie opp, og se på både de positive og potensielt negative aspektene, men så lenge du har en inntekt så er det ikke akkurat umulig å betale tilbake et slikt lån. Og i mellomtiden har du skapt deg minner som varer et helt liv med den du er glad i.