0

Middelet mot smerter ved samleie – også en hjelp for han

Samleie og sex skal være noe av det fineste mellom to mennesker. Det handler om å gi kjærtegn og motta lidenskap. Men ikke alle er forunt et blomstrende sexliv. Sex kan for noen fremstå som smertefullt og deprimerende. Skam og tabu er ting som kvinner sliter med, men det er også sårhet, smerter og tørr skjede.

Hvorfor får man tørr skjede

Det er likevel mulig å gjøre noe med dette. Tørrhet hører ofte med til mangel på lyst og derfor bør de som opplever dette øve på sin egen fantasi. Det er ikke tabubelagt å ønske sex, selv om mange tror at dette er noe skittent og umoralsk. Når man leker med fantasien så øker man impulsene i kroppen.

Er dette likevel et problem, så er glidemiddel et flott virkemiddel. Vi vet godt at mangel på rikelig kosthold og for mye alkohol kan føre til tørr skjede, men når det ikke hjelper å endre livsstilen, så hjelper garantert den glatte kremen.

Glidemiddel er svaret

Glidemiddel er det skjeden mangler på en tube. Den stimulerer, varmer og fukter slik at sex blir deilig og sensuelt. Det kan være dette som skal til for å bli mindre deprimert, komme i aktivitet og få en bedre livsstil.

Glidekremen kan også være et virkemiddel i seg selv. Lekenhet, sensualitet og villskap er noe altfor mange etterlyser i sexlivet. Flere vil faktisk ha endeløse samleier uten opphold. Selv det kan føre til sårhet. Glidning er viktig for å unngå sårhet, men friksjonen fører til det. Så svaret er glidemidler.

Slik blir sexen bedre

Påfør glidekrem på hånden og la hendene gjøre jobben med å smøre og væte vagina. Deilig og opphisset kan man forsiktig sette i gang. De gyngende rytmene som fører til ekstasen dere har lengtet etter.

Glidemidler er også en hjelp for han, fordi han kan være den som beføler henne varsomt med glidemiddelet slik at hun blir klar for en ny runde. Nytelse er ikke langt unna.